CLÀUSULA INFORMACIÓ FORMULARI RECOLLIDA DADES

De conformitat amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, l’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de SUMINISTROS INDUSTRIALES COMARCA OSONA SL amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè. Sol·licitem el seu consentiment per poder tractar les seves dades per la finalitat anteriorment esmentada. Pot exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça:

C/ MAS DE LA MORA 22 (POL. IND. PAE) VIC 08500 BARCELONA.

D’acord amb allò que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic en el seu article 21 sol·licitem també el seu consentiment per realitzar comunicacions publicitàries sobre els nostres serveis i productes que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

L’interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides a través de la lectura de la present clàusula.
L’enviament d’aquest formulari implica l’acceptació de les clàusules exposades. Tanmateix ens dóna el seu consentiment per enviar-li publicitat sobre els nostres serveis i productes per correu postal, correu electrònic o per qualsevol mitjà de comunicació electrònica equivalent.


He llegit i accepto totes les condicions expressades amb anterioritat.